Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó
:
:

Kereső

Árlista letöltése

Frissítve: 2022.10.07
Örökzöldek Örökzöldek
Cserjék Örökzöldek
Abelia - Tárnicslonc Acer - Juhar Ampelopsis - Borostyánszőlő Aucuba - Japán babérsom Berberis - Borbolya Buddleja - Nyáriorgona Callicarpa - Lilabogyó Campsis - Trombitacserje Carpinus - Gyertyán Caryopteris - Kékszakáll Chaenomeles - Japánbirs Cornus - Som Corylus - Mogyoró Cotinus - Cserszömörce Cotoneaster - Madárbirs Cytisus - Zanót Deutzia - Gyöngyvirágcserje Diervilla - Sárgalonc Elaeagnus - Ezüstfa Euonymus - Kecskerágó Exochorda - Gyöngycserje Fargesia - Ernyőbambusz Forsythia - Aranyvessző Genista - Rekettye Hedera - Borostyán Hibiscus - Hibiszkusz Hydrangea - Hortenzia Hypericum - Orbáncfű Ilex - Magyal Jasminum - Jázmin Kerria - Boglárkacserje Kolkwitzia - Viráglonc Lagerstroemia - Selyemmirtusz Lavandula - Levendula Ligustrum - Fagyal Lonicera - Lonc Magnolia - Liliomfa Mahonia - Magyal Nandina - Japán szentfa Osmanthus - Illatcserje Pachysandra - Kövérke Parthenocissus - Vadszőlő Perovskia - Sudárzsálya Philadelphus - Jezsámen Photinia - Korallberkenye Physocarpus - Hólyagvessző Potentilla - Pimpó Prunus - Prunus Punica - Gránátalma Pyracantha - Tűztövis Ribes - Ribiszke Rosa - Rózsa Salix - Fűz Sambucus - Bodza Sarcococca - Bogyóspuszpáng Schizophragma - Japán kúszóhortenzia Sorbaria - Tollasgyöngyvessző Spiraea - Gyöngyvessző Symphoricarpos - Hóbogyó Syringa - Orgona Tamarix - Tamariska Ulmus - Szil Viburnum - Bangita Vinca - Meténg Vitex - Barátcserje Weigela - Rózsalonc Wisteria - Lilaakác
Örökzöld szaporítóanyag Örökzöldek
Cserje szaporítóanyag Örökzöldek
Földkeverék Örökzöldek
Fenyőkéreg Örökzöldek
Műtrágya Örökzöldek
Fűmag Örökzöldek

ASZF

Általános Szerződési Feltételek

1. Alapfogalmak és alapadatok

1.1 A Webáruház Üzemeltetője (továbbiakban Üzemeltető)
Neve: Specialmix Kft.
Székhely: 2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 56.

Adóigazgatási azonosítószám: 12203011-2-13

Cégjegyzék száma: Cg. 13-09-073808
Bankszámlaszám: Takarékban Zrt. :6510 0266-1139 7285-0000 0000

1.2. A Vásárló
A Specialmix Webshop internetes felületén keresztül árut megrendelő (vásárló) természetes vagy jogi személy, aki kertészeti tevékenységgel illetve viszonteladással foglalkozik és ezt cégkivonattal tudja igazolni az első vásárlás alkalmával.

1.3. A Felhasználó
A Specialmix honlap szolgáltatásait (pl. hírlevél, regisztráció) igénybe vevő természetes vagy jogi személy, nagykereskedelmi illetve kiskereskedelmi(egyéni) vásárló/érdeklődő.

2. Általános rendelkezések

2.1. Üzemeltető jelen Általános Szerződési Feltételek kiadásával rögzíti a Specialmix Webshop szolgáltatásával és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, körülményeket, az Üzemeltető és a Vásárló jogait, kötelezettségeit. Az itt nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos magyar jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései az irányadók.

2.2. A Specialmix Webshop szolgáltatásainak igénybe vételével (áru megrendelése, vásárlása) a Vásárló automatikusan elfogadja jelen szerződési feltételeket. A Szerződés a Specialmix Webshop online felületén leadott megrendeléssel jön létre.

2.3. Üzemeltető fenntartja a jogot jelen szerződési feltételek részben vagy egészben történő megváltoztatására. Az Általános Szerződési Feltételek (illetve annak mindenkori módosítása) a közzétételkor lép hatályba.

3. Megrendelések fogadása, ügyfélszolgálat

3.1. Nagykereskedőknek

3.1.1. A Specialmix Webshopban vásárlás előtt regisztrációra van szükség. A regisztráció nem automatikus, és csak azon partnereinknek engedélyezzük, akik viszonteladással, termeléssel, kertészeti, parképítői, őstermelői tevékenységgel foglalkoznak. A regisztráció során rögzítésre kerülnek a Vásárló szállítási és számlázási adatai.

3.1.2. A Specialmix Webshop megrendeléseket elektronikus úton, a specialmix.hu webcímen elérhető online rendszerén keresztül fogad, illetve telefonon, e-mailen, levélben beérkezett rendeléseket teljesít. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a valótlan vagy egyértelműen hibás adatokkal elküldött rendelések teljesítését az adatok tisztázásig felfüggessze, vagy a rendeléseket törölje.

3.1.3. A megrendelések feldolgozása hétköznapokon munkaidőben történik a mindenkor aktuális nyitva tartási idő alatt, a webshopon keresztül történt rendelést visszaigazoljuk, kérdéses tétel esetén helyettesítő fajtákat ajánlunk fel.

3.1.4. A webáruházban feltüntetett árak alapértelmezésben bruttó fogyasztói/kiskereskedelmi árak. Viszonteladók, parképítők visszaigazolt regisztrációt követően a jelszó és felhasználónév megadásával a weboldalon a nettó nagykereskedelmi árakat tekinthetik meg.  Az üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz, hogy a webáruházban a mindenkor érvényes árak szerepeljenek. Amennyiben rendszerében az árak valamely technikai hiba folytán hibásan jelennének meg, az ezen adatokat tartalmazó rendeléseket csak a Vásárlóval végzett egyeztetést követően tekinti véglegesnek.

3.2. Magánszemélyeknek

3.2.1. A Specialmix Webshop megrendeléseket elektronikus úton, a specialmix.hu webcímen elérhető online rendszerén keresztül fogad, illetve telefonon, e-mailen, levélben beérkezett rendeléseket teljesít. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a valótlan vagy egyértelműen hibás adatokkal elküldött rendelések teljesítését az adatok tisztázásig felfüggessze, vagy a rendeléseket törölje.

3.2.2. A megrendelések feldolgozása hétköznapokon munkaidőben történik a mindenkor aktuális nyitva tartási idő alatt, a webshopon keresztül történt rendelést visszaigazoljuk, kérdéses tétel esetén helyettesítő fajtákat ajánlunk fel.

3.2.3. A webáruházban feltüntetett árak alapértelmezésben bruttó fogyasztói/kiskereskedelmi árak. Az üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz, hogy a webáruházban a mindenkor érvényes árak szerepeljenek. Amennyiben rendszerében az árak valamely technikai hiba folytán hibásan jelennének meg, az ezen adatokat tartalmazó rendeléseket csak a Vásárlóval végzett egyeztetést követően tekinti véglegesnek. Viszonteladók, parképítők egy előzetes regisztrációt követően nagykereskedelmi árakon vásárolhatnak, mely árakat a regisztrált belépés után tesszük elérhetővé.

3.2.4. Szállítási módok:

Honalpunkon keresztül kétféleképpen tud vásárolni

  • Kiszállítással
    • Személyes átvétel
    • Személyes kiválasztás

3.2.5. Személyes átvétel – A megvásárolni kívánt termékeit cégünk előkészíti telephelyünkön, így Önnek csak fel kell vennie azokat. Ebben az esetben a minimum vásárlási érték bruttó 50.000 Ft.

3.2.6. Személyes össze válogatás - Termékeit személyesen válogathatja ki kertészetünkben, melyhez mi rendelkezésére bocsátjuk a termékek pontos helyét.

 

4. Megrendelés módosítása, törlése

A véglegesített és elküldött megrendelés a webáruházban már nem törölhető. A megrendelés törlése Üzemeltetőtől munkaidőben a specialmix@specialmix.hu e-mail címen kérhető, illetve a honlapon található elérhetőségek valamelyikén telefonon is lemondható.

5. Fizetési módok

5.1. Személyes átvételnél

5.1.1. Helyszíni fizetés
Fizetés az áru átvételekor készpénzben, vagy bankkártyával. 

5.1.2. Előreutalás
A rendelés ellenértékének kifizetésére banki előre-utalással, Proforma számla alapján is van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendelését csak azt követen tudjuk teljesíteni, ha rendelésének ellenértéke a számlánkra beérkezik.

5.1.3. Banki átutalás

Azon megbízható partnereinknek, akikkel több éve kapcsolatban vagyunk, és mindig határidőre teljesítenek, lehetővé tesszük az utólagos fizetést is banki átutalás formájában.

5.2. Kiszállításnál

5.2.1. Fizetés átvételkor
Fizetés az áru átvételekor készpénzben.

5.2.2. Előreutalás
A rendelés ellenértékének kifizetésére banki előre-utalással, Proforma számla alapján is van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendelését csak azt követen tudjuk teljesíteni, ha rendelésének ellenértéke a számlánkra beérkezik.