Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó
:
:

Kereső

Árlista letöltése

Frissítve: 2024.06.13
Tűlevelű örökzöldek Örökzöldek
Cserjék Örökzöldek
Abelia - Tárnicslonc Acer - Juhar Ampelopsis - Borostyánszőlő Aucuba - Japán babérsom Berberis - Borbolya Buddleja - Nyáriorgona Callicarpa - Lilabogyó Campsis - Trombitacserje Carpinus - Gyertyán Caryopteris - Kékszakáll Chaenomeles - Japánbirs Clematis - Iszalag Cornus - Som Corylus - Mogyoró Cotinus - Cserszömörce Cotoneaster - Madárbirs Cytisus - Zanót Deutzia - Gyöngyvirágcserje Diervilla - Sárgalonc Distylium - Isafa Elaeagnus - Ezüstfa Euonymus - Kecskerágó Exochorda - Gyöngycserje Fargesia - Ernyőbambusz Forsythia - Aranyvessző Genista - Rekettye Hedera - Borostyán Hibiscus - Hibiszkusz Hydrangea - Hortenzia Hypericum - Orbáncfű Ilex - Magyal Jasminum - Jázmin Kerria - Boglárkacserje Kolkwitzia - Viráglonc Lagerstroemia - Selyemmirtusz Lavandula - Levendula Ligustrum - Fagyal Lonicera - Lonc Loropetalum - Kínai rojtosvirág Magnolia - Liliomfa Mahonia - Magyal Nandina - Japán szentfa Osmanthus - Illatcserje Pachysandra - Kövérke Parrotia - Perzsafa Parthenocissus - Vadszőlő Perovskia - Sudárzsálya Philadelphus - Jezsámen Photinia - Korallberkenye Physocarpus - Hólyagvessző Potentilla - Pimpó Prunus - Prunus Punica - Gránátalma Pyracantha - Tűztövis Ribes - Ribiszke Rosa - Rózsa Salix - Fűz Sambucus - Bodza Sarcococca - Bogyóspuszpáng Schizophragma - Japán kúszóhortenzia Sorbaria - Tollasgyöngyvessző Spiraea - Gyöngyvessző Symphoricarpos - Hóbogyó Syringa - Orgona Tamarix - Tamariska Ulmus - Szil Viburnum - Bangita Vinca - Meténg Vitex - Barátcserje Weigela - Rózsalonc Wisteria - Lilaakác
Cserje szaporítóanyag Örökzöldek
Örökzöld szaporítóanyag Örökzöldek
Fenyőkéreg Örökzöldek
Földkeverék Örökzöldek
Műtrágya Örökzöldek
Fűmag Örökzöldek

ASZF

Általános Szerződési Feltételek

1. Alapfogalmak és alapadatok

1.1 A Webáruház Üzemeltetője (továbbiakban Üzemeltető)
Neve: Specialmix Kft.
Székhely: 2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 56.

Adóigazgatási azonosítószám: 12203011-2-13

Cégjegyzék száma: Cg. 13-09-073808
Bankszámlaszám: Takarékban Zrt. :6510 0266-1139 7285-0000 0000

1.2. A Vásárló
A Specialmix Webshop internetes felületén keresztül árut megrendelő (vásárló) természetes vagy jogi személy, aki kertészeti tevékenységgel illetve viszonteladással foglalkozik és ezt cégkivonattal tudja igazolni az első vásárlás alkalmával.

1.3. A Felhasználó
A Specialmix honlap szolgáltatásait igénybe vevő természetes vagy jogi személy, nagykereskedelmi illetve kiskereskedelmi(egyéni) vásárló/érdeklődő.

2. Általános rendelkezések

2.1. Üzemeltető jelen Általános Szerződési Feltételek kiadásával rögzíti a Specialmix Webshop szolgáltatásával és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, körülményeket, az Üzemeltető és a Vásárló jogait, kötelezettségeit. Az itt nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos magyar jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései az irányadók.

2.2. A Specialmix Webshop szolgáltatásainak igénybe vételével (áru megrendelése, vásárlása) a Vásárló automatikusan elfogadja jelen szerződési feltételeket. A Szerződés a Specialmix Webshop online felületén leadott megrendeléssel jön létre.

2.3. Üzemeltető fenntartja a jogot jelen szerződési feltételek részben vagy egészben történő megváltoztatására. Az Általános Szerződési Feltételek (illetve annak mindenkori módosítása) a közzétételkor lép hatályba.

3. Megrendelések fogadása, ügyfélszolgálat

3.1. Nagykereskedőknek

3.1.1. A Specialmix Webshopban vásárlás előtt regisztrációra van szükség. A regisztráció nem automatikus, és csak azon partnereinknek engedélyezzük, akik viszonteladással, termeléssel, kertészeti, parképítői, őstermelői tevékenységgel foglalkoznak. A regisztráció során rögzítésre kerülnek a Vásárló szállítási és számlázási adatai.

3.1.2. A Specialmix Webshop megrendeléseket elektronikus úton, a specialmix.hu webcímen elérhető online rendszerén keresztül fogad, illetve telefonon, e-mailen, levélben beérkezett rendeléseket teljesít. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a valótlan vagy egyértelműen hibás adatokkal elküldött rendelések teljesítését az adatok tisztázásig felfüggessze, vagy a rendeléseket törölje.

3.1.3. A megrendelések feldolgozása hétköznapokon munkaidőben történik a mindenkor aktuális nyitva tartási idő alatt, a webshopon keresztül történt rendelést visszaigazoljuk, kérdéses tétel esetén helyettesítő fajtákat ajánlunk fel.

3.1.4. A webáruházban feltüntetett árak alapértelmezésben bruttó fogyasztói/kiskereskedelmi árak. Viszonteladók, parképítők visszaigazolt regisztrációt követően a jelszó és felhasználónév megadásával a weboldalon a nettó nagykereskedelmi árakat tekinthetik meg.  Az üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz, hogy a webáruházban a mindenkor érvényes árak szerepeljenek. Amennyiben rendszerében az árak valamely technikai hiba folytán hibásan jelennének meg, az ezen adatokat tartalmazó rendeléseket csak a Vásárlóval végzett egyeztetést követően tekinti véglegesnek.

3.2. Magánszemélyeknek

3.2.1. A Specialmix Webshop megrendeléseket elektronikus úton, a specialmix.hu webcímen elérhető online rendszerén keresztül fogad, illetve telefonon, e-mailen, levélben beérkezett rendeléseket teljesít. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a valótlan vagy egyértelműen hibás adatokkal elküldött rendelések teljesítését az adatok tisztázásig felfüggessze, vagy a rendeléseket törölje.

3.2.2. A megrendelések feldolgozása hétköznapokon munkaidőben történik a mindenkor aktuális nyitva tartási idő alatt, a webshopon keresztül történt rendelést visszaigazoljuk, kérdéses tétel esetén helyettesítő fajtákat ajánlunk fel.

3.2.3. A webáruházban feltüntetett árak alapértelmezésben bruttó fogyasztói/kiskereskedelmi árak. Az üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz, hogy a webáruházban a mindenkor érvényes árak szerepeljenek. Amennyiben rendszerében az árak valamely technikai hiba folytán hibásan jelennének meg, az ezen adatokat tartalmazó rendeléseket csak a Vásárlóval végzett egyeztetést követően tekinti véglegesnek. Viszonteladók, parképítők egy előzetes regisztrációt követően nagykereskedelmi árakon vásárolhatnak, mely árakat a regisztrált belépés után tesszük elérhetővé.

3.2.4. A megrendelt termékek átvételére, az üzemeltető telephelyén, a vásárló által történő személyes össze válogatással van lehetőség, melyhez az üzemeltető rendelkezésére bocsátja a termékek pontos helyét, melyről a listát a vásárló a telephelyre érkezéskor az irodában vehet át.

4. Megrendelés módosítása, törlése

A véglegesített és elküldött megrendelés a webáruházban már nem törölhető. A megrendelés törlése Üzemeltetőtől munkaidőben a specialmix@specialmix.hu e-mail címen kérhető, illetve a honlapon található elérhetőségek valamelyikén telefonon is lemondható.

5. Fizetési módok

5.1. Fizetés az áru átvételekor készpénzben, vagy bankkártyával. 

5.2. Előreutalás
A rendelés ellenértékének kifizetésére banki előre-utalással, Proforma számla alapján is van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendelését csak azt követen tudjuk teljesíteni, ha rendelésének ellenértéke a számlánkra beérkezik.

5.3. Banki átutalás

Azon megbízható partnereinknek, akikkel több éve kapcsolatban vagyunk, és mindig határidőre teljesítenek, lehetővé tesszük az utólagos fizetést is banki átutalás formájában

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 07:30-17.00
Szombat: 07:30-12.00

Vasárnap: ZÁRVA

 

ÖMLESZTETT FENYŐKÉREG, FÖLDKEVERÉK KIADÁSÁRA CSAK MUNKANAPOKON VAN LEHETŐSÉG.

Rólunk Rólunk
Galéria Galéria

Kedveld az oldalunkat