Növény kereső

Részletes növény kereső

Árlista letöltése

2018.12.15
Örökzöldek Örökzöldek
Cserjék Cserjék
Abelia
Acer
Ampelopsis
Aucuba
Berberis
Betula
Buddleja
Buxus
Callicarpa
Campsis
Caryopteris
Chaenomeles
Cornus
Corylus
Cotinus
Cotoneaster
Cytisus
Deutzia
Diervillea
Elaeagnus
Euonymus
Exochorda
Forsythia
Genista
Hedera
Hibiscus
Hippophaë
Hydrangea
Hypericum
Ilex
Jasminum
Kerria
Kolkwitzia
Lavandula
Ligustrum
Lonicera
Magnolia
Mahonia
Pachysandra
Parrotia
Parthenocissus
Perovskia
Philadelphus
Photinia
Physocarpus
Potentilla
Prunus
Pyracantha
Ribes
Rosa
Salix
Schizophragma
Sorbaria
Spiraea
Symphoricarpos
Syringa
Tamarix
Viburnum
Vinca
Vitex
Weigela
Wisteria
Örökzöld szaporítóanyag Örökzöld szaporítóanyag
Cserje szaporítóanyag Cserje szaporítóanyag
Berberis
Buddleja
Buxus
Chaenomeles
Cornus
Cotoneaster
Deutzia
Euonymus
Forsythia
Genista
Hydrangea
Hypericum
Jasminum
Kerria
Kolkwitzia
Lavandula
Ligustrum
Lonicera
Pachysandra
Philadelphus
Photinia
Physocarpus
Potentilla
Prunus
Pyracantha
Rosa
Salix
Sorbaria
Spiraea
Symphoricarpos
Viburnum
Vinca
Weigela
Földkeverék Földkeverék
Fenyőkéreg Fenyőkéreg
Műtrágya Műtrágya
Fűmag Fűmag

Nyitvatartás

részletek

Magyarország Legszebb Birtoka

részletek

Újdonság!

Megjelent Patkós István és Kovács Eszter: Az évelő dísznövények felhasználása című könyve.

részletek

Keressen minket a Facebookon is!

Cégünk oldalát megtalálhatja a Facebookon is!

részletek

ASZF

Általános Szerződési Feltételek

1. Alapfogalmak és alapadatok

1.1 A Webáruház Üzemeltetője (továbbiakban Üzemeltető)
Neve: Specialmix Kft.
Székhely: 2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 56.

Adóigazgatási azonosítószám: 12203011-2-13

Cégjegyzék száma: Cg. 13-09-073808
Bankszámlaszám: Pátria Takarékszövetkezet :6510 0266-1139 7285-0000 0000

1.2. A Vásárló
A Specialmix Webshop internetes felületén keresztül árut megrendelő (vásárló) természetes vagy jogi személy, aki kertészeti tevékenységgel illetve viszonteladással foglalkozik és ezt cégkivonattal tudja igazolni az első vásárlás alkalmával.

1.3. A Felhasználó
A Specialmix honlap szolgáltatásait (pl. hírlevél, regisztráció) igénybe vevő természetes vagy jogi személy, nagykereskedelmi illetve kiskereskedelmi(egyéni) vásárló/érdeklődő.

2. Általános rendelkezések


2.1. Üzemeltető jelen Általános Szerződési Feltételek kiadásával rögzíti a Specialmix Webshop szolgáltatásával és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, körülményeket, az Üzemeltető és a Vásárló jogait, kötelezettségeit. Az itt nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos magyar jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései az irányadók.

2.2. A Specialmix Webshop szolgáltatásainak igénybe vételével (áru megrendelése, vásárlása) a Vásárló automatikusan elfogadja jelen szerződési feltételeket. A Szerződés a Specialmix Webshop online felületén leadott megrendeléssel jön létre.

2.3. Üzemeltető fenntartja a jogot jelen szerződési feltételek részben vagy egészben történő megváltoztatására. Az Általános Szerződési Feltételek (illetve annak mindenkori módosítása) a közzétételkor lép hatályba.

3. Megrendelések fogadása, ügyfélszolgálat


3.1. A Specialmix Webshopban vásárlás előtt regisztrációra van szükség. A regisztráció nem automatikus, és csak azon partnereinknek engedélyezzük, akik viszonteladással, termeléssel, kertészeti, parképítői, őstermelői tevékenységgel foglalkoznak. A regisztráció során rögzítésre kerülnek a Vásárló szállítási és számlázási adatai.

3.2. A Specialmix Webshop megrendeléseket elektronikus úton, a specialmix.hu webcímen elérhető online rendszerén keresztül fogad, illetve telefonon, e-mailen, levélben beérkezett rendeléseket teljesít. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a valótlan vagy egyértelműen hibás adatokkal elküldött rendelések teljesítését az adatok tisztázásig felfüggessze, vagy a rendeléseket törölje.

3.3. A megrendelések feldolgozása hétköznapokon munkaidőben történik a mindenkor aktuális nyitva tartási idő alatt, a webshopon keresztül történt rendelést visszaigazoljuk, kérdéses tétel esetén helyettesítő fajtákat ajánlunk fel.


3.4. A webáruházban feltüntetett árak alapértelmezésben bruttó fogyasztói/kiskereskedelmi árak. Az üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz, hogy a webáruházban a mindenkor érvényes árak szerepeljenek. Amennyiben rendszerében az árak valamely technikai hiba folytán hibásan jelennének meg, az ezen adatokat tartalmazó rendeléseket csak a Vásárlóval végzett egyeztetést követően tekinti véglegesnek. Viszonteladók, parképítők egy előzetes regisztrációt követően nagykereskedelmi árakon vásárolhatnak, mely árakat a regisztrált belépés után tesszük elérhetővé.

4. Megrendelés módosítása, törlése


A véglegesített és elküldött megrendelés a webáruházban már nem törölhető. A megrendelés törlése Üzemeltetőtől munkaidőben a
specialmix@specialmix.hu e-mail címen kérhető, illetve a honlapon található elérhetőségek valamelyikén telefonon is lemondható.

5. Fizetési módok

5.1.
Fizetés az áru átvételekor készpénzben, vagy bankkártyával.

5.2. Előreutalás
A rendelés ellenértékének kifizetésére banki előre-utalással, Proforma számla alapján is van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendelését csak azt követen tudjuk teljesíteni, ha rendelésének ellenértéke a számlánkra beérkezik.

5.3. Banki átutalás

Azon megbízható partnereinknek, akikkel több éve kapcsolatban vagyunk, és mindig határidőre teljesítenek, lehetővé tesszük az utólagos fizetést is banki átutalás formájában.

Elfelejtett jelszó
:
:
Regisztráció

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 07:30-16:00

Szombat: Zárva

2018 www.specialmix.hu Minden Jog Fenntartva ©